A legjobb kültéri parkoló árak! Foglalj most itt, a szabad parkolót oldalán, használd ki kedvezményes árainkat, rendkívüli tavaszi-nyári akció!
Regisztráció utazási iroda számára Bejelentkezés
info@szabadparkolo.hu 70 / 7019 333, 70 / 6221 212

Információ

Miért válasszon minket?

 • Egyszerű parkolóhely foglalás, akár online akár telefonon

 • Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

 • Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához

 • Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

 • Gyors ügyintézés és regisztráció

 • Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás

 • Biztonságos, elkerített létesítmény

 • Kulturált, szép környezet

 • Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára biztonsági őrök vigyáznak.

 • Bőrönd súlyának ellenőrzése

 • Gépjármű külső-belső takarítás

A parkolás menete

Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.szabadparkolo.hu weboldalon.

Miután a helyszínen a Szabad Parkoló területén (2220 Vecsés, Fő út 12.) gépjárművével leparkolt, irodánkban kollégáink segítségével kitöltik a parkolási lapot. Ezt a parkolási lapot a Szabad Parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személy aláírja. A parkolást végző személy aláírásával tudomásul veszi és egyúttal elfogadja a Szabad Parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után vehető igénybe  a parkolás és a transzfer.

A Szabad Parkoló általános szerződési feltételei

A szerződés területi hatálya: az itt rendezett szabályok a Szabad Parkoló céljára bekerített illetve a Szabad Parkoló által üzemeltetett vagy bérbe vett területen érvényes. 

A szerződés időbeli hatálya:

Jelen szerződés a parkolás megkezdésével a Szabad Parkoló és az ügyfelek (a gépjármű vezetője és utasai) között jön létre. A gépjármű szabadtéri fedett, zárt vagy VIP parkoltatásra, tárolásra, megőrzésre, repülőtéri transzfer lebonyolítására és az esetlegesen igényelt egyéb szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan az alábbi szabályok, feltételek szerint.

 • Forgalmi rend a Szabad Parkoló területén

 • Biztonságtechnikai intézkedések a Szabad Parkoló területén

 • Repülőtéri transzfer ügymenete

 • Szabad Parkoló díjszabása

 • Szabad Parkoló vegyes rendelkezése

Forgalmi rend a Szabad Parkoló területén

A Szabad Parkoló egész területén a KRESZ szabályai érvényesek. 

A megengedett legnagyobb sebesség 15 km / h.

A Szabad Parkoló területén a gépjárművek mozgását, leparkolását a Szabad Parkoló személyzete irányítja.

A gépjárművek lezárt állapotban mechanikus, és beépített elektronikus védelemmel ellátva tárolhatóak. A forgalmi rend a Szabad Parkoló kapujának elhagyásáig van érvényben.

Biztonságtechnikai intézkedések a Szabad Parkoló területén

A Szabad Parkoló történő behajtáskor az üzemeltető a jogszabályoknak és adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően a parkolás igénybevételéhez szükséges igazolás, bizonyítás, és biztonsági célokra történő adatrögzítést végez.

 • Rögzíti a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatokat (igény szerint)  

 • Rögzíti a gépjármű jelenlegi állapotát, mely aláírásra kerül a Szabad Parkoló üzemeltetője, illetve az ügyfél által. Az esetleges sérülésekről fénykép készül. (igény szerint)

 • A Szabad Parkolóban való parkolás megkezdésekor a Szabad Parkoló üzemeltetője felveszi az ügyfél személyes adatait a parkolólap kiállításához. A Szabad Parkoló üzemeltetője kizárólag a reptéri parkoló üzemeltetéséhez használja fel, és azokat a jogviszony megszűnése után 60 napig őrzi, majd megsemmisíti. 

 • Az aláírásokat, illetve fényképfelvételeket a Szabad Parkoló üzemeltetője kizárólag hatósági szerveknek, azok hivatalos dokumentált megkeresésére áll módjában kiadni. 

 • A Szabad Parkoló a parkolás megkezdésekor a Szabad Parkoló  üzemeltetője a fenti dokumentumok és adatrögzítés alapján parkoló lapot állít ki az ügyfél részére, mely tartalmazza az autó és az ügyfél adatait.

 • A Szabad Parkoló a parkolás befejeztével  az autó átvételére kizárólag a parkoló lapon szereplő, vagy az általa szabályszerűen meghatalmazott személy jogosult. 

 • A járművel történő kilépés során, amennyiben nyilvánvaló költség nem merül fel, úgy a jármű kulcsaival rendelkező, és a parkoló lapot felmutató személy minősül a gépjárművel jogosan rendelkező ügyfélnek. A parkolólapot az ügyfél köteles megőrizni, és azt a parkolás befejeztével a személyzetnek, a portaszolgálatnak vagy az őrszolgálatnak átadni. Ennek hiányában, a forgalmi engedélyben szereplő személy tekinthető a gépjármű elvitelére jogosultnak.

 • A parkolólap elvesztéséből származó károkért és esetleges többletköltségét a Szabad Parkoló üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. 

 • A Szabad Parkoló üzemeltetője nem vállal felelősséget a szabadtéri tárolás során bekövetkezett szennyeződésekért és károkért.(jégkár, természeti katasztrófa, villámcsapás stb.)

 • Az autó mozgatásának jogát fenntartjuk, ezért annak kulcsát itt kell hagyni.

A Szabad Parkoló üzemeltetője gépjármű utas és csomagterében elhelyezett, vagy otthagyott vagyontárgyakat nincs jogában vizsgálnia, ezáltal azokról adat felvételezést nem készít, így az ezekkel kapcsolatos felelősség kizárt. A Szabad Parkoló üzemeltetője nem vállal felelősséget a gépjármű csomag és utasterében hagyott vagyontárgyakért, audit-videó, vagy telekommunikációs, navigációs és egyéb berendezésekért.  A parkoló járműben üzemanyagon kívül más tűz, és robbanásveszélyes, valamint élő állat, közegészségügyileg kockázatos szer, vegyszer, romlandó, mérgező, sugárzó és egyéb ártalmas anyag, bármilyen olyan tárgy, melynek birtoklását jogszabály tiltja, nem tárolható. Amennyiben ennek gyanúja felmerül, úgy a Szabad Parkoló üzemeltetője értesíti a hatóságot és továbbiakban a hatóság rendelkezése szerint jár el. Ennek megszegéséből keletkező esetleges károkért a Szabad Parkoló üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, a károk megfizetése az ügyfelet terheli.

A gépjármű állapotával kapcsolatos vita esetén a Szabad Parkoló üzemeltetője által rögzített állapottal szembeni bizonyítás terhe az ügyfelet terheli. A bizonyítás költségei annak sikere esetén sem terhelhetőek a Szabad Parkoló üzemeltetőjére. 

A repülőtéri transzfer ügymenete

A Szabad Parkoló üzemeltetője az ügyfelek részére a parkoló és a Ferihegy 2A és 2B repülőtéri terminálok között az oda-vissza utazást (reptéri transzfert) saját kisbusszal biztosítja. A repülőtéri transzfer díját az összes parkoló típus tartalmazza. Amennyiben az ügyfél a transzfert nem kívánja igénybe venni, úgy az nem jár a díjak módosulásával.

A reptéri transzfer a parkolólap átvétele után vehető igénybe a kért terminálhoz. A visszautazás során a repülőgép leszállását és a csomagok átvételét követően a parkolólapon található telefonszámon kérjük jelezni az igényt a transzferre. A transzferszolgáltatást a Szabad Parkoló üzemeltetője igény szerint biztosítja. A Szabad Parkoló üzemeltetője vállalja, hogy az igény jelzését követően beérkezéskor 10 - 25 percen belül rendelkezésre áll, visszaérkezéskor pedig maximum 15 - 25 percen belül. A menetidő a Szabad Parkoló és a Liszt Ferenc repülőtér között kb. 5-7 perc, forgalomtól függően.

Az ügyfél kizárólagos érdekkörébe tartozik, hogy a fenti időigényt az utazásához szükséges mértékben figyelembe vegye. A Szabad Parkoló üzemeltetője minden tőle telhetőt elkövet, hogy a fent jelzett időn belül az utasok eljussanak a Liszt Ferenc repülőtérre, vagy a Szabad Parkolóhoz, azonban nem vállal felelősséget az esetleges műszaki, elkerülhetetlen forgalmi, vagy hatósági intézkedések során bekövetkezett esetleges késésekért. Kérjük, ezért úgy számoljon, a Szabad Parkolóba történő  megérkezéstől számított 30 percen belül, hogy nem kapkodva transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérre szállítjuk.(A 30 perc elegendő a leparkolásra, a csomagok átrakására, a regisztrációra, az adatlapok kitöltésére, esetlegesen kávé - üdítő elfogyasztására, és az utazásra.) Késés esetén ha a parkoló személyzete tájékoztatva van előre, az utast akár 10 percen belül is a repülőtérre visszük.

A repülőgépek elérésével kapcsolatos igények érvényesítése kizárt.  A Szabad Parkoló személyzete segíti az ügyfelek biztonságos be és kiszállását, csomagjaik pakolását. A Szabad Parkoló üzemeltetője kizárhatja a szolgáltatásból azon ügyfelét, aki megítélése szerint nincs biztonságos utazásra alkalmas állapotban. (Ittas, bódult személyek) 

Az ügyfelek utasként is vállalják a rájuk vonatkozó KRESZ szabályokat, és a kulturált utazás követelményeinek betartását. 

Díjszabás

A mindenkori díjszabás megtalálható a Szabad Parkoló honlapján. http://szabadparkolo.hu/arlista

Az ügyfél a parkolási díjat készpénzben fizeti meg. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy gépjárművével a Szabad Parkolót a parkolási díj megfizetése után hagyhatja el, vita esetén a személyzet az autót visszatarthatja. A fizetéssel kapcsolatos vita esetén a jármű visszatartására az ügyfél nem alapíthat további igényeket. Amennyiben a gépjárművet a Szabad Parkolóból parkolólapot felmutatni nem tudó személy szándékozik elvinni, úgy az üzemeltető a rendelkezési jogot külön is vizsgálja. A Szabad Parkoló személyzete a járművezetőt felhívja a személyazonossága igazolására, valamint a tulajdonjogot igazoló okirat bemutatására. Amennyiben a járművezető, és a tulajdonjogot igazoló okiratban feltüntetett személy nem azonos, úgy legalább 2 tanú olvasható aláírásával és lakcímével ellátott magánokiratban foglalt meghatalmazás eredeti példányáénak átadása is kötelező. Kétség esetén a Szabad Parkoló üzemeltetője jogosult hatósági intézkedést kérni, mely megtörténtéig a járművet visszatarthatja.  A jármű feletti rendelkezési jog vitájából eredő bármilyen közvetlen vagy közvetett igény érvényesítése a Szabad Parkoló üzemeltetőjével szemben kizárt. 

Vegyes rendelkezések

A Szabad Parkoló üzemeltetőjének kötelezettsége

 • a mindenkori díjszabásban foglalt díjazás ellenében a parkolóba leállított gépjárművet szabad vagy zárt, őrzött parkolóban tárolja.

 • a gépjárművet az adatrögzítés során felvett állapotban, a kulcsokkal rendelkező és parkolólapot felmutató személynek a parkolási díj megfizetése ellenében kiadja. 

 • A Szabad Parkoló területén szükséges gépjárműmozgás biztonságos feltételeit biztosítja és a transzferügymenet szerint Liszt Ferenc repülőtér Ferihegy 2A, Ferihegy 2B terminálokhoz repülőtéri transzferszolgáltatást nyújt.

 • Az ügyfél a Szabad Parkoló üzemeltetője szerint a díjak megfizetésére és parkolólap megőrzésére, valamint a Szabad Parkoló parkolási szabályainak betartására köteles.

 • A Szabad Parkoló üzemeltetője a magánszemélyek viselkedésére jelen szabályzat betartásán túl nem tud teljes körű befolyást gyakorolni.

 • A Szabad Parkoló üzemeltetője a fent említett szabályokat betartja és betartatja, ezen túl nem felelős harmadik személy felróható magatartásáért, különösen az általuk szándékosan és elháríthatatlanul okozott sérülésekért, vandalizmusért, lopásért, betörésért, függetlenül attól, hogy a harmadik fél jogosan vagy jogtalanul tartózkodik a Szabad Parkoló területén.

 • A parkolási szabályzatban nem rendezett kérdések tekintetében a polgári törvénykönyv és a végrehajtásra kiadott jogszabályok, és a Szabad Parkolót üzemeltető tevékenységére vonatkozó egyéb jogszabályok, és hatósági előírások ide vonatkoztatható rendelkezései az irányadóak.

 • A parkolási feltételek elfogadásával engedélyezem, hogy részemre Go! Store kártyát állítsanak ki nevem és email címem felhasználásával, a Go! Store oldalára beregisztráljanak, mellyel a Go! Store elfogadóhelyeken vásárolni, megtakarítani, és gyűjteni tudok.

 • Amennyiben fedett vagy zárt foglalása van tűzvédelmi okokból az autókulcs leadása kötelező, melyet rendőrségi riasztóval ellátott széfünkben tároljuk!

Induló járatok - Liszt Ferenc repülőtér

 

Érkező járatok - Liszt Ferenc repülőtér

Akciós reptéri parkoló árak

Kültéri parkoló

Ingyenes transzfer.

Nincs belépési díj a repülőtérre!

1 nap parkolás    -   5.900 Ft. 

2 nap parkolás    -   6.800 Ft. 

3 nap parkolás    -   7.700 Ft. 

4 nap parkolás    -   8.600 Ft.

5 nap parkolás    -   9.400 Ft.

6 nap parkolás    -   10.300 Ft.         

7 nap parkolás    -   11.200 Ft.          

8 nap parkolás    -   12.600 Ft.         

9 nap parkolás    -   13.100 Ft.          

10 nap parkolás  -  13.700 Ft.          

11 nap parkolás  -   14.300 Ft.

12 nap parkolás  -   15.000 Ft.

13 nap parkolás  -   15.500 Ft.

14 nap parkolás  -   16.000 Ft.

15 nap parkolás  -   16.500 Ft.

16-20 nap parkolás  -   19.000 Ft.

21-25 nap parkolás  -   21.000 Ft.

26-30 nap parkolás  -   23.000 Ft.

30 nap parkolás felett kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Kültéri fedett parkoló

Ingyenes transzfer.

Nincs belépési díj a repülőtérre!

1 nap parkolás   -     9.600 Ft.

2 nap parkolás   -     10.500 Ft.

3 nap parkolás   -     11.700 Ft.

4 nap parkolás   -     12.400 Ft.

5 nap parkolás   -     13.600 Ft.

6 nap parkolás   -     14.600 Ft.

7 nap parkolás   -     15.600 Ft.

8 nap parkolás   -     16.800 Ft.

9 nap parkolás   -     18.100 Ft.

10 nap parkolás  -   19.400 Ft.

11 nap parkolás  -   20.600 Ft.

12 nap parkolás  -   21.400 Ft.

13 nap parkolás  -   22.400 Ft.

14 nap parkolás  -   23.200 Ft.

15 nap parkolás  -   24.800 Ft.

16-20 nap parkolás  -   25.800 Ft.

21-25 nap parkolás  -   27.400 Ft.

26-30 nap parkolás  -   29.600 Ft.

30 nap parkolás felett kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Fedett teremgarázs

Ingyenes transzfer.

Nincs belépési díj a repülőtérre!

1 nap parkolás -    10.600 Ft,- 

2 nap parkolás -    11.200 Ft,- 

3 nap parkolás -   13.100 Ft,- 

4 nap parkolás -    13.800 Ft,- 

5 nap parkolás -    15.200 Ft,- 

6 nap parkolás -    16.600 Ft,- 

7 nap parkolás -   17.400 Ft,- 

8 nap parkolás -   18.600 Ft,- 

9 nap parkolás -   20.400 Ft,- 

10 nap parkolás - 21.600 Ft,- 

11 nap parkolás - 22.800 Ft,- 

12 nap parkolás - 23.600 Ft,- 

13 nap parkolás - 24.800 Ft,- 

14 nap parkolás - 26.600 Ft,- 

15 nap parkolás - 28.300 Ft,-

16-20 nap parkolás - 29.800 Ft,-

21-25 nap parkolás - 33.200 Ft,- 

26-30 nap parkolás - 36.400 Ft,- 

30 nap parkolás felett kérje egyedi árajánlatunkat!

Figyelem

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Minden megkezdett nap díjköteles, de cégünk a 24:00 óra után hazaérkező vendégeinknek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22:00 órától nem számítja az adott napot.

Autó takarítás, mosás

1./ Személyautó

Külső: 4.000 Ft

Belső: 4.000 Ft

Külső – Belső: 8.000 Ft
 

2./ Egyterű, SUV, kisbusz

Külső: 4.500 Ft

Belső: 4.500 Ft

Külső – Belső együtt: 9.000 Ft
 

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.